L’AMIPA de l’escola de les Preses es manifesta perquè les obres no estan acabades

protesta_bobila

protesta_bobilaL’Associació de Mares i Pares de la nova escola La Bòbila de les Preses van ocupar ahir el pati del centre educatiu en senyal de protesta. No entenen perquè els seus fills no poden utilitzar el pati de l’escola quan les obres ja han finalitzat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La nova escola La Bòbila de les Preses va obrir les portes al principi de curs quan les obres encara no estaven finalitzades. A hores d’ara, professors i alumnes encara no poden fer ús de les aules del pis superior ni tampoc del pati de l’escola. Els pares no entenen aquesta situació, ja que, segons els tècnics competents de l’obra, a aquests espais només els queden alguns detalls i acabats, concretament, butlletins d’electricitat, la qual cosa no impedeix el seu ús.

El Departament d’Ensenyament havia avançat als pares i mares que ahir la Gestora d’Infraestructures de la Generalitat, de qui depèn l’obra, faria l’acta de lliurament dels espais fins ara en obres, però no va ser així. Per sorpresa dels pares i mares, ahir l’únic que no havia signat l’acta de lliurament havia estat el propi Departament d’Ensenyament. L’última informació que tenen els pares és un comunicat del Departament que els diu que l’empredsa constructora té previst lliurar els últims documents necessaris dilluns vinent. L’AMIPA del centre està farta dels reiterats incompliments dels responsables de les obres de l’escola. El centre va ser l’únic de Catalunya que va iniciar el curs un dia tard. La calefacció de l’escola no va funcionar fins a principis de gener. Els pares i mares dels alumnes han denunciat que ningú els ha explicat quin és el problema de fons de tot això i que, en tot cas, els seus fills n’haurien de quedar al marge.

També han assegurat que arribaran fins on faci falta perquè els nens i nenes puguin utilitzar els espais de l’escola ja acabats.