Comença el compte enrere per enderrocar Can Gelada, on s’instal·larà la Plaça Mercat provisional

cangelada

cangeladaCan Gelada ha començat el seu compte enrere perquè es procedeixi al seu enderroc. El proper 19 de febrer s’enderrocarà l’edifici, per deixar pas a la construcció del mercat provisional d’Olot, mentre durin les obres de la nova Plaça Mercat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta imatge serà història d’aquí deu dies. El dimarts 19 de febrer s’iniciaran els enderrocs de l’antiga serralleria de Can Gelada d’Olot. Aquests treballs duraran fins divendres, per evitar la coincidència amb la celebració del mercat setmanal del dilluns. Per tant, la història del taller deixarà pas a una altra: la construcció de la Plaça Mercat d’Olot. I és que durant la construcció del nou equipament municipal, l’espai de Can Gelada serà on s’instal·larà el mercat provisional. Es preveu que, des del moment de l’enderroc de Can Gelada, hauran de passar uns tres mesos per adequar els terrenys i que els placers puguin disposar del seu espai provisional. L’enderroc, a més, permetrà obrir un pas entre el carrer de Sant Rafel i el Firal. L’Ajuntament d’Olot manté la data de l’octubre de 2014 per a inaugurar la nova plaça Mercat, que tindrà un cost de gairebé 7 milions d’euros.

Deixa un comentari