L’expert en política Quim Albert creu que “el PP judialitza la política contra el procés sobiranista de Catalunya”

Expert_Quim_Albert

Expert_Quim_AlbertRecentment el Tribunal Constitucional ha suspès cautelarment les mesures impulsades per la Generalitat de l’euro per recepta, les taxes judicials i l’impost sobre dipòsits bancaris per considerar que no s’ajusten totalment a la Constitució. Segons l’expert en política d’Olot Televisió, Quim Albert, amb aquestes accions, el Govern de Madrid està “judialitzant” la política per ofegar el poder autonòmic, unes acciones que coincideixen amb l’inici del procés sobiranista engegat a Catalunya. Segons Albert, aquesta tensió entre els poders central i autonòmics s’accentua durant les èpoques de majories absolutes del PP.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’edició de Les Notícies a l’OTV a la carta

Deixa un comentari