Olot Televisió prepara l’emissió dels documentals locals del festival Olot.doc

olotdoc

olotdoc-2La Mostra Internacional de Documentals Olot.doc torna a Olot Televisió. Gràcies a un conveni que les dues parts mantenen des de fa uns anys, a partir de dimarts que ve i fins la mateixa setmana de l’inici de l’Olot.doc -que es farà del 14 al 17 de març- Olot Televisió emetrà els cinc treballs locals que es varen presentar durant la mostra de l’any passat. El primer es podrà veure el dimarts, 19 de febrer, i és el documental ‘440 sota 0º’, el recorregut per Olga Moreira a través de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el nucli urbà d’Olot a la recerca de la bellesa i l’estètica i ‘Roda, frena, avança’, fet per Jaume Busquet i centrat en el naixement i l’actualitat del bike-trial. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El 26 de febrer serà el torn de ‘Retrat migratori’, el resultat del taller organitzat a l’Escola Pia d’Olot per membres de l’Olot.doc i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa sobre el mosaic migratori i la diversitat social a la capital de la Garrotxa. El 5 de març es podrà veure el documental ‘Llarga distància’ de Fred Mènier sobre la lluita d’en Dani Fernández per fer front al càncer. I l’última proposta escollida, que s’emetrà el 12 de març, porta per títol ‘Txaló – Txaló’ i recull el viatge a la Índia d’un grup d’alumnes de l’IES Garrotxa que s’han traslladat al país d’origen dels seus companys de classe.

El director de l’Olot.doc, Jordi Teis, ha volgut animar tothom “a tornar a veure els documentals perquè, de ben segur, ens faran descobrir coses noves del nostre territori més proper i de la gent que viu al nostre costat”. Teis ha agraït també “l’alta qualitat de les produccions locals que cada any tenim la sort que s’estrenin a l’Olot.doc consolidant la nostra prioritat per les creacions de casa nostra”. Els documentals es podran veure cada dimarts i també a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari