El Consorci de les Vies Verdes construeix un nou tram que connectarà Olot fins l’Hostalnou de Bianya

vies_verdes

vies_verdesEl Consorci de les Vies Verdes està habilitant un nou tram entre els nuclis de Llocalou i l’Hostalnou, al terme municipal de la Vall de Bianya. La nova via representarà una important via de connexió alternativa que obre múltiples possibilitats entre els dos nuclis de Bianya i entre aquests i la capital de la Garrotxa. L’actuació forma part d’un projecte de connexió entre la Ruta del Carrilet, entre Olot i Girona, i la Ruta del Ferro i del Carbó fins a Sant Joan les Abadesses i Ripoll.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Consorci de les Vies Verdes de les comarques gironines ha iniciat els treballs de construcció d’un tram del carril bici de la Vall de Bianya. Les obres es duen a terme entre els nuclis de Llocalou i l’Hostalnou. La via verda, en aquest tram, discorre paral·lela a l’eix pirinenc. Són 3 quilòmetres i mig de via verda que es preveu que estiguin enllestits en dos mesos com a màxim. L’actuació corre a càrrec del Consorci de Vies Verdes, adscrit a la Diputació de Girona, i respon a la demanda reiterada dels últims anys de la Vall de Bianya, que creu molt important una nova connexió a peu o en bicicleta entre els nuclis de la Canya, Llocalou i l’Hostalnou. El tram que s’està construint forma part de la connexió entre la Ruta del Carrilet, entre Olot i Girona, i de la Ruta del Ferro i del Carbó, entre Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. La nova via també resulta important per les possibilitats de connectar Olot amb els nuclis més habitats de la Vall de Bianya a través de la bicicleta, una alternativa que obre múltiples possibilitats.