El president de la FOEG patronal gironina diu que “no confia en els polítics” per sortir de la crisi

ernest_plana_foeg_otv

ernest_plana_foeg_otvLa Federació d’Organitzacions Empresarials, la FOEG Patronal gironina, participarà a l’acte ‘Anem per feina’ que organitzen avui a Barcelona algunes associacions d’empresaris catalanes. Aquest havia de ser, inicialment, un acte unitari però certes desavinences han fet enrere a les Cambres, a Pimec i al Cercle Català de Negocis. Ernest Plana ho ha dit en una entrevista al programa ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió on també ha assegurat que “no confia en els polítics”.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

‘Anem per feina’ vol ser un acte reivindicatiu dels empresaris cap als responsables polítics del país. El president de la FOEG, Ernest Plana, creu que només els empresaris són capaços de recuperar l’economia i que “no confia en la política” per sortir de la situació actual. Per tot plegat ha demanat que “hi hagi pau i ens deixin fer als empresaris”. Plana ha insistit que l’acte ‘Anem per feina’ vol apartar-se de qualsevol connotació política referida al procés sobiranista de Catalunya. Però sobre aquest tema, Plana ho té molt clar i ha dit que “està demostrat que Catalunya se’n pot sortir sola”.

Ernest Plana ha estat escollit recentment president de la FOEG en substitució de Jordi Comas, que va morir de manera violenta a finals de l’any passat quan uns desconeguts van entrar a robar al seu domicili. Plana ha explicat que els Mossos asseguren que la investigació per trobar els responsables de la mort de l’expresident van per bon camí.