El Rei i la Reina donen el tret de sortida als actes del Carnaval d’Olot 2013

CARNAVAL_PREG

CARNAVAL_PREGEl Carnaval d’Olot va començar oficialment ahir al vespre al Teatre Principal d’Olot amb l’acte inaugural i el pregó de la Reina i el Rei del Carnaval. L’humor va imperar com sempre i les parodies també, aquest any, centrades en els casos de corrupció de la política. El president del Centre d’Iniciatives Turístiques, Josep Andrés, va arribar repartint sobres al públic.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta Després, van aparèixer el Rei i la Reina del Carnaval d’enguany, Marc Jordà i Imma Casas, per animar la festa. El Rei del Carnaval de l’any passat va excusar la seva presència per motius personals, però la Reina Sílvia sí va ser-hi per donar el relleu dels 10 manaments al Rei i la Reina d’Enguany. Ho va fer molt emocionada. L’acte donava el tret de sortida a un Carnaval ple d’activitats, entre elles, avui, a la mitja nit, el Ball de la Dona, a la Discoteca Stromboli, i demà dissabte, a partir de les cinc de la tarda, la Gran Rua del Carnaval.

x