‘La Carnavalesca’ guanya el primer premi de carrosses del Carnaval d’Olot

Carnavalesca2013

Carnavalesca2013El Carnaval d’Olot 2013 ja té els guanyadors de la gran rua d’aquest dissabte. En la categoria de carrosses els primers classificats són La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca que amb el ‘tresor d’Egipte’ han captivat al jurat. En segon lloc han quedat Els marxosos de Santa Pau amb el títol ‘Alícia i el país de les meravelles’. En tercera posició, la colla Santjoanenca, de Sant Joan les Fonts, amb ‘Som una joia’. Finalment el premi Local/comarcal és pels Gínjols d’en Bas i la seva pròpia ‘Simfonia primaveral’. Aquesta és la resolució del jurat que era pràcticament nou respecte els altres anys. Olot Televisió oferirà aquesta setmana un programa especial de la gran rua que es podrà veure dilluns, dimarts i el cap de setmana. Per conèixer els horaris, podeu consultar l’apartat de la programació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fes clic per veure el programa especial del Carnaval d’Olot

 La gran rua de Carnaval d’aquest 2013 “ha tingut molt de nivell”. Amb aquestes paraules el president del CIT d’Olot, Josep Andrés, definia la qualitat de les comparses i carrosses que han desfilat aquest dissabte a la tarda des dels terrenys de l’antiga estació i fins a la Plaça Clarà. En total més de 2.000 persones repartides en 33 colles, la mateixa xifra que l’any passat. Una vegada més els carrers per on s’ha celebrat la rua s’han omplert de gom a gom per seguir-la en directe. La vetllada ha seguit al pavelló firal amb el tradicional sopar de colles que aquest any ha batut un nou rècord amb 1.200 persones. Els actes del Carnaval d’Olot acabaran demà a la tarda amb l’obra de teatre ‘Ticket’ del Tricicle.

Deixa un comentari