Els placers es disfressen de constructors en referència al seu trasllat a Can Gelada

Pl_Mercat_Carnaval

Pl_Mercat_CarnavalDemà comença el compte enrere perquè els placers de la Plaça Mercat d’Olot abandonin l’edifici actual. Aquest dimarts les màquines iniciaran l’enderroc de Can Gelada, on s’instal·larà provisionalment el mercat. Aquest fet, sumat a la coincidència del Carnaval, va motivar els placers a disfressar-se per l’ocasió. Aquesta és la imatge que es podia veure dissabte: els placers anaven disfressats d’operaris d’obres amb un casc i una armilla reflectant. No es van oblidar de cap detall i, fins i tot, van introduir una màquina excavadora a l’interior. La Plaça Mercat actual també té els dies comptats i tan bon punt es pugui fer el trasllat a Can Gelada començarà l’enderroc de l’edifici.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari