L’alcalde d’Olot es mostra crític amb la reforma local del Govern de Madrid

mia_corominas

mia_corominasL’Alcalde d’Olot i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Corominas, s’ha mostrat crític amb la reforma local impulsada pel Govern de Madrid per modificar l’organització dels ajuntaments. Corominas creu que una reforma és necessària, però creu que aquesta envaeix competències de la generalitat, serveix a la voluntat recentralitzadora del PP i no parla del finançament necessari de les administracions locals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Corominas també s’ha referit a la possibilitat que les competències en matèria d’escoles bressol deixin de ser responsabilitat dels ajuntaments. Segons l’alcalde, el servei ha de ser bàsic i insustituïble i ha de comptar amb un finançament just.

Deixa un comentari