Els pisos tutelats de la plaça Balmes compleixen dos anys

Pisos_Balmes

Pisos_BalmesAhir va conmemorar-se el segon aniversari dels pisos tutelats per a la gent gran de la plaça Balmes. Per celebrar-ho, els veïns d’aquests pisos van comptar amb una convidada d’excepció, Núria Feliu, que va llegir i interpretar sardanes de tots els temps. La cantant i actriu va dir que a Olot se sent com a casa i va demanar un apartament als pisos de la Plaça Balmes. La celebració també va ser reivindicativa. Alguns usuaris van defensar que no viuen a cap residència per a la gent gran, sinó en apartaments tutelats on els professionals els donen total llibertat i respecten la seva autonomia personal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els pisos de la Plaça Balmes van sumar-se ara fa dos anys als pisos tutelats del Parc Nou, i Olot va passar a oferir un total de 150 places d’habitatges tutelats. Això va convertir la ciutat en una de les que té més pisos tutelats per a la gent gran de tota Europa. Li hem preguntat a l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, si això suposa un esforç econòmic per a la ciutat. Corominas ha dit, que al contrari, que els pisos s’estan finançant adequadament i és més, es planteja augmentar el nombre de places d’habitatges per a la gent gran en el futur.

x