El concert Juntes, homenatge al talent femení

juntes

juntesPer commemorar el Dia de la dona, que es celebra el proper 8 de març, quatre cantants garrotxines s’han unit amb entitats i associacions de dones en l’espectacle Juntes. Promogut per Rocío Romero, es tracta d’un concert homenatge que vol unir el talent femení de la comarca. Hi participen, a més Romero, Tona Gafarot, Jessica Mellado i Laura Plasència, quatre músiques d’estils i públics molt diferents, que canten juntes per primera vegada. També hi haurà artistes convidades com Elisa Planagumà, Eva Curto, Natàlia Moreno i Gisela Arimany. Les associacions de dones Alba i Yagaru també hi col·laboren amb l’exposició Dones Poetes i dels Països Catalans i amb alguns contes populars subsaharians, respectivament. El concert tindrà lloc el proper 1 de març a les 21.00 a la sala Torín.

Deixa un comentari