La neu cau de manera feble a Olot

Neu

NeuPuntual com un rellotge i complint amb la previsió del temps, la neu ha començat a caure aquest divendres a primera hora de la tarda. A Olot els primers flocs s’han vist al voltant de dos quarts de cinc de la tarda amb poca intensitat, tot i que en algun moment la imatge era totalment hivernal. El fet que durant les últimes hores ha plogut impedeix que la neu quedi presa i es dilueix. Segons ‘meteolot.com‘ la pertorbació la tenim just a sobre i pot seguir nevant de manera feble fins ben entrada la matinada.

Fes clic aquí per veure el vídeo a l’OTV a la carta

Aquesta situació es dóna per un gir de baixes pressions que ha afavorit l’entrada d’una massa d’aire fred situada al centre d’Europa, que ha provocat un descens de les temperatures que serà molt acusat dissabte amb un ambient extremadament fred. Per tant, per aquest divendres s’espera que la cota de neu volti els 300 metres aquest vespre. Si es produeix alguna precipitació en aquest moment serà en forma de neu a tota la Garrotxa. De totes maneres en cap cas s’espera una nevada important i, com a molt, deixarà l’entorn blanc. De cara a aquest dissabte la precipitació desapareixerà ràpidament, desplaçant-se cap al sud. S’obriran clarianes a partir de dissabte a mig matí i el gruix de la massa d’aire fred encara serà més intensa i el termòmetre baixarà encara més.

 

Deixa un comentari