Tanca el popular correu electrònic Hotmail i comença la migració cap a Outlook

hotmail

hotmailEl popular sistema de correu electrònic Hotmail s’acomiada dels usuaris. Microsoft, l’empresa propietària, va començar la migració cap a Outlook, el nou correu de la companyia. Un canvi que afecta milions d’adreces electròniques i que ha d’acabar-se abans de l’estiu. A banda d’una nova interfície, el canvi comportarà millores i la integració de diferents serveis.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Microsoft va començar aquest dimarts la migració dels comptes de correu Hotmail a la nova plataforma, Outlook. El canvi afecta a 300 milions de comptes arreu del món. El procés, que hauria d’acabar-se abans de l’estiu, no tindrà cap afectació per a l’usuari que fins ara tenia una adreça Hotmail. D’un dia per l’altre es trobaran amb la nova interfície. Si ho vol, però, ja pot fer el canvi, i pot triar si canviar la terminació de l´adreça amb el nou domini o mantenir l’@hotmail.com. Per contra, des d’ahir, tothom que es faci un nou compte de correu ja ho farà forçosament amb la terminació Outlook.com. L’empresa nord-americana ha decidit unificar els serveis. Així, el programa de missatgeria Messenger s’integrarà a Skype, l’emmagatzematge a SkypeDrive i el correu electrònic a la marca Outlook. A més, amb el nou correu electrònic desapareix la publicitat dels bàners i no s’utilitzen les converses dels usuaris per enviar publicitat relacionada. D’altres millores són la neteja de correus programada, un sistema més senzill per donar-se de baixa de butlletins d’informació, la visualització de fotos i comentaris en línia i una integració millorada amb els dispositius tàctils.

 

Deixa un comentari