Poca neu i temperatures de rigorós hivern a tota la Garrotxa

olot_fred

olot_fred

Totes les previsions apuntaven a una situació transitòria de neu i així ha estat. Aquest dissabte al matí els municipis de la Garrotxa s’han llevat enfarinats. Fins a primeres hores de la matinada ha caigut una feble nevada, sobretot en municipis com Santa Pau o la Vall d’en Bas. A la resta la neu també ha fet acte de presència però amb menys mesura. Els mapes del temps també avançaven que el sol lluiria durant tot el cap de setmana a la comarca i així és. La notícia d’aquest dissabte i diumenge serà el fred. La màxima d’avui serà de dos graus i la mínima de zero però, atenció amb aquest diumenge, quan la mínima caurà en picat fins els sis graus sota zero i la màxima no passarà de tres. La previsió és que de cara a la setmana vinent el termòmetre segueixi registrant temperatures de rigorós hivern.

 

x