L’Olot queda petrificat i perd al camp del Gavà (2-0)

gava_ueolot

gava_ueolotFutbol (Tercera Divisió) L’Olot torna de Gavà petrificat. Si les estadístiques són per trencar, els barcelonins han utilitzat aquesta frase per guanyar als olotins, que portaven 578 minuts de lliga sense encaixar ni un sol gol. Avui han vist com el rival foradava la porteria dues vegades (2-0). L’Olot no havia tingut temps gairebé ni per entrar en calor quan el Gavà ha marcat el primer gol, als dos minuts de partit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Quiles marcava i trencava la imbatibilitat dels olotins, que han sortit molt passius i els locals ho han aprofitat. Els de Julio Bañuelos s’han despertat de cop. Vallès ha posat a prova, primer, al porter local amb un bon xut de falta (12’) i Carlos ha enviat una pilota al travesser (15’). A partir d’aquest moment els olotins han agafat les regnes del partit i Vallès ha repetit un fort xut però l’esfèrica ha anat a fora. Les coses s’han complicat quan l’àrbitre del partit, Garcia Fuster, ha expulsar a Òscar Fornés a l’entendre que havia provocat falta dins l’àrea a Navarro, del Gavà, i el porter se l’ha tret de sobre amb un cop. En canvi no ha xiulat penal. Amb l’expulsió del porter, Bañuelos ha optat per treure Cristino i fer sortir al camp a Aleix. D’aquesta manera la UE Olot es quedava, per tercer partit consecutiu, amb inferioritat numèrica. Abans d’arribar al descans, Abel ha vist una targeta groga i poca estona després Vallès ha tornat a afusellar el porter local però Pachecho l’ha pogut aturar. Els primers 45 minuts han estat molt intensos i l’Olot hauria pogut igualar el partit. A la presa l’Olot ha tornat a sortir adormit i el Gavà ha marcat un altre gol però aquesta vegada ha estat anul·lat per fora de joc. Tres minuts després ho ha provat Carlos però la pilota ha anat fora i acte seguit els locals han enviat una pilota al travesser. I quan semblava que els olotins tenien més opcions per empatar, el Gavà ha marcat el gol de la sentència que ha arribat de les botes de David i després d’una badada de la defensa olotina. La derrota dels de Bañuelos fa molt mal tot i que l’Europa ha empatat (1-1) contra el Gramaent. Ara caldrà esperar què fa el Cornellà que rep aquesta tarda el Vic.

 

 

Deixa un comentari