L’Ajuntament d’Olot aprova el Pla per a la Inclusió i Cohesió Social fins al 2019

Pla_Cohesi_Social_6795

Pla_Cohesi_Social_6795L’Ajuntament d’Olot ha aprovat el Pla per a la Inclusió i Cohesió Social d’Olot fins el 2019. El pla és una estratègia política de ciutat i s’aprova ara per atendre més efectivament a les persones que es troben en risc d’exclusió social a causa de la crisi econòmica. Tots els grups municipals representats al ple de l’Ajuntament d’Olot han votat a favor a excepció de Plataforma per Catalunya, que va oposar-se frontalment.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat el Pla per a la Inclusió i Cohesió Social d’Olot. El pla va ser presentat per l’equip de Govern com a una evolució dels plans de prevenció sectorials que s’havien aplicat fins la data i planifica una estratègia política de ciutat, adaptada a la societat actual, per facilitar la inclusió i la cohesió social i per garantir les condicions mínimes de vida de tots els ciutadans, independentment del seu origen. El nou pla s’aprova ara per atendre més efectivament a les persones que es trobin en risc d’exclusió social a causa de la crisi econòmica. Tots els grups municipals representats al ple de l’Ajuntament d’Olot van votar a favor a excepció de Plataforma per Catalunya, que va oposar-se frontalment. Qui no va votar el pla proposat per l’equip de Govern ha estat el Partit Popular Català. La seva regidora, Júlia Sala, va excusar la seva presència per motius personals.

Deixa un comentari