Més de 600 persones participen a la Gran Rua del Carnestoltes de Sant Joan les Fonts

Carnaval_St_Joan

Carnaval_St_JoanMés de 600 persones repartides en 11 colles van participar dissabte a la Gran Rua del Carnestoltes de Sant Joan les Fonts, l’última celebrada a la Garrotxa. La programació del Carnaval d’enguany va incloure activitats per a tots els públics, que van allargar-se durant tota la jornada de dissabte.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Centenars de persones van desafiar el fred de dissabte per assistir a la Gran Rua del Carnestoltes de Sant Joan Les Fonts. Pels carrers del poble van desfilar-hi més de 600 persones. La colla local més nombrosa va a tornar a ser la Santjoanenca. Sota el títol Som una Joia, els 150 integrants de la colla van portar orgull les disfresses i la carrossa que els va fer mereixedors del tercer premi de la gran Rua del Carnaval d’Olot en la modalitat de Carrossa Gran. Una altra formació local era la dels Stockats, i així, fins a 11 colles que van fer gaudir el públic assistent. Aquest any l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha previst un Carnestoltes amb activitats per a tots els públics que s’han celebrat durant tota la jornada de dissabte. A banda de la gran Rua, el programa incloïa la concentració de disfresses i la rua infantil al matí, la crema del rei carnestoltes, una arrossada popular, el tradicional sopar de colles i, ben entrada la nit, el Ball de Carnestoltes.

Deixa un comentari