Comença l’enderroc de l’edifici de Can Gelada d’Olot

enderroc_can_gelada

enderroc_can_geladaAquest matí ha començat l’enderroc de l’edifici de Can Gelada d’Olot, on d’aquí a tres mesos s’hi instal·laran els placers de la Plaça Mercat mentre es construeix el nou edifici. Les tasques d’enderroc s’allargaran durant tota aquesta setmana i no serà fins divendres que aquest espai del centre de la ciutat quedarà lliure. Aquest és el projecte més ambiciós de l’actualitat legislatura municipal. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest que veuen a la imatge és el moment que les màquines comencen a enderrocar la façana de Can Gelada, un edifici que fins fa pocs dies encara hi havia vida al seu interior. Amb aquests treballs també comença el compte enrere per construir l’emplaçament provisional dels placers, que s’hi ubicaran mentre es construeixi la nova Plaça Mercat d’Olot. Si no hi ha cap contratemps a partir del 19 de maig els placers treballaran en aquest espai, que permetrà la continuïtat de l’activitat econòmica diària. Amb l’enderroc de l’edifici comença un procés que serà feixuc. El mateix alcalde ha reconegut que comportarà molèsties pels veïns perquè es tracta d’un espai situat al rovell de l’ou de la ciutat, però confia en la comprensió dels afectats. El projecte de la nova Plaça Mercat és el més important que impulsarà l’Ajuntament d’Olot al llarg de tot aquesta legislatura. Si els treballs avancen a bon ritme, el nou equipament s’inaugurarà coincidint amb la Fira de Sant Lluc del 2014.