Deu artistes olotins exposen a ‘Res a veure’, la primera activitat de l’Associació Binari

ASSOCIACI_BINARI

ASSOCIACI_BINARIA la Galeria d’Art Arcadi Calzada s’hi pot veure aquests dies l’exposició ‘Res a veure’, una mostra col·lectiva que recull obres de deu artistes relacionats amb Olot (Arnau Bielsa, Cisco KSL, Leila Cherifi, Alba Danés, Rafel Forga, Xevi Masmitjà, Manel Quintana, Job Ramos, Maria Camila Sanjinés i Roger Serrat-Calvó). 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Dissabte en va ser la inauguració, i es podrà visitar fins el 27 d’abril. Una de les característiques comunes dels protagonistes és la seva joventut: tots ells ronden els trenta anys, tot i que la mostra no vol ser un retrat generacional de l’art de la ciutat. Aquesta exposició és la primera activitat de l’Associació Binari, que es proposa promoure o organitzar activitats que faciliti l’emergència del talent i la creativitat, a banda de generar un corrent de pensament contemporani, i fomentar l’esperit crític.