El Jutjat número 2 d’Olot resoldrà si continua o no amb el judici contra l’agent que va causar la mort a Antonio Tirado

Tirado

TiradoEl jutjat número 2 d’Olot ha decidit que el procediment contra l’agent dels Mossos d’Esquadra imputat per un presumpte delicte d’homicidi dolós per la mort del veí d’Olot Antonio Tirado Valderrama, continuï amb jurat popular. Tirado va morir pel tret de l’agent quan la policia va entrar a casa seva. Segons l’agent, es va veure obligat a disparar perquè l’home se li va abraonar esgrimint un ganivet. Totes les parts, l’acusació i la defensa, estan citades la setmana que ve en una compareixença en què s’ha de concretar la imputació i si el procediment ha de continuar o no.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tot apunta que la fiscalia, l’advocacia de la Generalitat i Caser Seguros demanaran l’arxivament del cas per entendre que l’agent va actuar en legítima defensa. En canvi, Benet Salellas, representant legal de la família d’Antonio Tirado, demanarà la continuació del procediment. Un cop celebrada la vista d’imputació, el jutjat número 2 d’Olot resoldrà i, posteriorment, l’Audiència de Girona ho revisarà.