Els treballadors de l’hospital d’Olot tallen el trànsit en protesta per l’anunci de més retallades salarials

concentracio_hospital_olot

concentracio_hospital_olotAhir els funcionaris coneixien la notícia que veuran reduïda la paga extra corresponent als mesos d’estiu i la Plataforma Sindical Unitària reaccionava amb l’anunci de concentracions davant de centres docents, hospitals, parcs de bombers o residències, per protestar contra les retallades socials. Els treballadors de l’Hostpital Sant Jaume d’Olot s’han concentrat avui a les 12 del migdia. Tot i el poc temps amb què s’havien convocat les concentracions, el comitè d’empresa ha aconseguit reunir una cinquantena de professionals de tots els sectors laborals de la Fundació de l’Hospital.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant uns segons, els manifestants fins i tot han arribat a ocupar la calçada del carrer Mulleras. La concentració arriba a Olot després que els treballadors de l’hospital haguessin escrit un comunicat dirigit a l’alcalde d’Olot que han enviat a tots els mitjans de comunicació. Allà, els treballadors diuen que les seves reclamacions no les fan només per protestar perquè els han tret part de la paga extra. Asseguren que les retallades s’estan notant en el dia a dia de l’hospital i afecten tant als professionals com als pacients.

Deixa un comentari