ERC demana a CiU que sigui “coherent” i s’oposi al fracking “també a Madrid”

teresa_jorda1

teresa_jorda1ERC demana coherència entre el territori i els partits polítics pel que fa al fracking. La diputada al Congrés, Teresa Jordà, reclama que Convergència i Unió que mantingui la postura d’oposició també a Madrid.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La diputada al Congrés, Teresà Jordà, ha demanat “que Convergència i Unió sigui coherent amb el fracking”. Jordà ha dit que “no pot ser que votin contra una moratòria al Congrés sobre aquesta tècnica i que al mateix temps, els diputats catalans donin suport i signin el Compromís del Bover”. La diputada també ha posat l’exemple de les mocions de rebuig que han aprovat ajuntaments governats per la federació com el de Ripoll i el posicionament actual del govern de la Generalitat. Teresa Jordà ha afirmat que seguiran lluitant per aconseguir una moratòria del Congrés i el diputat provincial Joan Martí ha anunciat que es farà el mateix al Parlament. Els republicans apunten que si Catalunya fos independent es podrien decidir aquests temes. ERC ha demanat que cal anar tots a una en aquest tema.

 

x