Presenten la primera edició de la ‘Romànic Extrem’ de la Vall de Bianya

ROMANIC_EXTREM

ROMANIC_EXTREMEl proper 7 d’abril la Vall de Bianya viurà el naixement d’una nova cursa: la marató de muntanya ‘Romànic Extrem’. Es tracta d’una cursa per senders que permetrà descobrir a tots els participants la Vall de Bianya, a través de les seves esglésies romàniques.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Hi haurà la possibilitat de córrer la marató completa, o bé la mitja marató. Les previsions que té l’organització és que a la prova hi participin al voltant de 200 participants. En la prova, es passaran per vuit esglésies de Bianya, entre les quinze que té repartides a tot el municipi. Aquestes són Santa Margarita de Bianya, Sant Miquel del Mont, Sant Andreu de Socarrats, Sant Martí de Capsec, Santa Maria de Castellar, Sant Martí del Clot, Sant Martí de Solamal, i Sant Pere Despuig. A més, al camp de futbol d’Hostalnou, punt d’inici de la prova, s’habilitarà tota una zona perquè els que no participin a la Romànic Extrem puguin gaudir de diverses activitats sense moure’s de la Vall de Bianya.

Deixa un comentari