Obert el pàrquing gratuït del Pou del Glaç després d’un mes i mig d’obres

prquing_pou_del_gla

prquing_pou_del_glaDes d’aquest dimecres ja es pot tornar aparcar al pàrquing del carrer Pou del Glaç. Després d’una mica més d’un mes d’obres, els conductors ja poden tornar a estacionar els vehicles i de manera gratuïta.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La notícia ha estat celebrada per a molts ciutadans que aquest matí ja s’han afanyat per deixar-hi el cotxe. Alguns, fins i tot, han immortalitzat el moment amb una fotografia i publicant-la a les xarxes socials. I és que durant molts mesos aquesta zona ha estat en molt mal estat i això provocava multitud de problemes d’estacionament. Amb les obres s’ha aprofitat per construir la recollida d’aigües de la pluja i s’han previst les canalitzacions per un futur enllumenat públic. Els treballs han representat un cost de 60 mil euros.