El pallasso Toti Toronell confecciona el seu nou espectacle mitjançant assaigs oberts

toti_toronell

toti_toronellEl pallasso olotí Toti Toronell ha començat a crear un nou espectacle. Aquesta vegada, però, ho ha enfocat d’una manera radicalment diferent: ha decidit que des del primer assaig el públic hi tingui un paper rellevant. Amb les propostes sorgides del públic, es configurarà l’espectacle final.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

‘Això encara no és un espectacle’. Aquest avís el fa Toti Toronell, el pallasso olotí més internacional, després de decidir obrir al públic des del primer dia les sessions d’assajos de la seva nova creació. La particularitat més especial d’aquestes sessions, però, és que el públic tindrà un paper rellevant en la concepció d’aquest espectacle: a més de consumidor, els assistents es converteixen en productors. Amb les propostes, reaccions, i opinions, el públic ajudarà a configurar l’espectacle final. La sala Bulbena d’Olot va acollir dimarts el primer passi en territori català, però aquest procés ja va començar el mes de gener al Festival Internacional Kerala de l’Índia. Està previst que ‘Això encara no és un espectacle’ participi aquest 2013 en altres festivals nacionals i internacionals, a banda de tornar a repetir els assajos a Olot: el proper que es farà a la ciutat serà el 8 de març.

Deixa un comentari