Manu Tintoré mostra la marca de l’home a la natura a l’exposició ‘Àncores a la terra’

tintor

tintorLa Sala Oberta 2 acull fins l’1 d’abril l’exposició ‘Àncores a la terra’, de l’artista de Sales de Llierca Manu Tintoré. L’exposició de pintura i escultura vol portar l’espectador a reflexionar sobre la seva identitat, mitjançant la relació de l’home amb l’entorn natural.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’artista belga instal·lat a Sales de Llierca Manu Tintoré filtra la realitat a través de la seva obra per mostrar l’essència de la relació de l’home amb la natura, plasmant paisatges que ell defineix com a purs i despullats, i on e veu clarament l’empremta que hi ha deixat l’ésser humà. Aquesta idea és amb la que va néixer ‘Àncores a la terra’, una reflexió sobre la identitat que aquests dies es pot veure a la Sala Oberta 2 de l’Hospici d’Olot. Entre les diferents peces de l’exposició, trobem marbre serigrafiat o bé collages pictòrics. Aquesta mostra romandrà oberta fins l’1 d’abril.

Deixa un comentari