Els estudiants denuncien a Olot retallades i privatització en l’ensenyament

mani_estudiants_4685

mani_estudiants_4685Ahir va celebrar-se la vaga dels estudiants contra les retallades als centres d’Ensenyament. A Olot, els convocants de la vaga valoren positivament el seguiment que es va fer a la majoria de centres, si bé a la tarda només van comptar-se per desenes els joves que es van concentrar davant de l’església de Sant Esteve.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Amb l’encesa d’una bengala colcloïa un acte que va començar amb la lectura d’un manifest. Els estudiants denuncien que les retallades s’estan notant en la qualitat de l’ensenyança a les aules. Qui no comparteix la visió dels estudiants és el Departament d’Educació de la Generalitat. El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, assegura que la qualitat de l’enseyament a hores d’ara és la desitjable malgrat les retallades.

Deixa un comentari