Els pares de l’escola La Bòbila perden la paciència amb Ensenyament i la constructora pel tancament del pati

nens_escola_1114

nens_escola_1114Avui s’han concentrat novament a l’escola La Bòbila de les Preses els pares i mares dels alumnes del centre. Les obres del pati, el gimnàs i el pis superior encara no han estat entregades. Els pares creuen que ja es poden utilitzar i reclamen per segon cop al Departament i a l’empresa constructora que obrin als alumnes aquests espais.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, també ha volgut contestar als pares i mares que avui es queixen per segon cop pel retard en l’obertura del pati, el gimnàs i el pis superior perquè els seus fills en puguin fer ús. Bayot diu que la responsabilitat és de la constructora, que ha d’entregar la documentació final que acrediti la seguretat d’aquests espais.

x