L’Olotx2 farà penjar el cartell de complet tot el cap de setmana

Olotx2

Olotx2Olot penjarà aquest cap de setmana el cartell de complet. Aquest seria del tot inusual en aquesta època de l’any si no fos per la campanya ‘Olotx2’ que impulsa l’Ajuntament d’Olot amb la col·laboració de comerços i establiments turístics. Demà i diumenge botigues, restaurants, hotels, cases rurals i apartaments ofereixen els seus serveis a meitat de preu o fent un dos per un. Aquí tenen alguns exemples.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

40 allotjaments de la comarca entre hotels, pensions, apartaments turístics i cases de turisme rural posen a la venda 600 places entre les nits de l’1 i 2 de març, oferint 1 nit a meitat de preu, 2 nits al preu d’1 o 2 habitacions al preu d’1. 16 Restaurant d’Olot ofereixen 1.360 àpats per a 2 persones durant tot el cap de setmana. A més de comerços, el gremi de perruquers, la Plaça Mercat, establiments d’Oci Nocturn, activitats turístiques,… que s’uneixen al Olotx2 amb importants descomptes i promocions