El CN Sabadell de l’olotina Jennifer Pareja revalida el títol de la Copa

TerrassaSabadell740

TerrassaSabadell740El Club Natació Sabadell Astralpool de l’olotina Jennifer Pareja ha revalidat el títol de la Copa de la Reina de waterpolo després de guanyar al Terrassa a la final (24-2). Més de 600 persones han vist en directe la gran final que, a més, era el derbi vallesà i s’ha disputat a les piscines del Club Natació Sant Feliu.

Fes clic aquí per veure el partit a l’OTV a la carta (1a part)

Fes clic aquí per veure el partit a l’OTV a la carta (2a part)

Veure la notícia a l’OTV a la carta

El Sabadell, que ja partia com a favorit, no ha donat cap opció a l’equip revelació de la competició. Ja al descans el Sabadell guanyava per un clar 12 a 1 i a la segona metitat ha ampliat les diferències fins al 19 a 1. Amb la Copa cap a casa les nedadores del Sabadell han calcat el resultat de la primera part i s’han acabat imposant per 24 a 2. Aquest és el desè títol de la Copa de la història i el sisè consecutiu del club vallesà.