‘Olotx2’ desborda totes les previsions i omple la ciutat de milers de visitants

olotx2_restaurant

olotx2_restaurantL’Olotx2, la campanya que ha ofert gaudir el doble de comerços i establiments turístics, va néixer sent un èxit assegurat i avui s’ha confirmat. Olot i la Garrotxa és un bullici de gent. La botiga al carrer, l’activitat que remata la campanya de rebaixes, ha donat el primer símptoma i durant tot aquest dissabte milers de persones han passejat per l’eix comercial de la ciutat, on els establiments lluïen els últims articles de les rebaixes. Mentrestant els restaurants es preparaven per omplir totes les taules per rebre els començals que, prèviament, havien encarregat un lloc on degustar els menús volcànics.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La demanda ha estat tal que en alguns casos s’ha fet més d’un torn per poder suplir tota la demanda. I els hotels, apart hotels i cases rurals tampoc s’han quedat curtes i gairebé han penjat el cartell de complet. Si tot això no fos poc, el gremi de perruquers també s’ha adherit a la campanya oferint descomptes importants. Aquest èxit rotund es diu Olotx2, un cap de setmana per gaudir de la ciutat i de la Garrotxa el doble amb descomptes importants en tots els sentits. Des de l’Ajuntament el regidor de Promoció de Ciutat, Estanis Vayreda, assegurava que les previsions “s’han desbordat” i no podia amagar la satisfacció per una iniciativa que ha aconseguit situar Olot i la Garrotxa en el punt de mira del visitant de proximitat.

 

Deixa un comentari