L’olotí Sergi Bahí arriba al lloc més alt del podi als campionats d’Espanya de tennis taula

sergi_bahi_arnau_roca_ccto

sergi_bahi_arnau_roca_cctoEl palista olotí Sergi Bahí ha aconseguit el lloc més alt del podi als Campionats d’Espanya que s’han jugat a Pontevedra, en la modalitat d’equips, i formant part del CTT Vilablareix, on ha estat cedit pel club garrotxí. En la modalitat de dobles va aconseguir un merescut tercer lloc. Els resultats posen de relleu la bona feina que fa el Club Tennis Taula Olot per promocionar els joves de la pedrera de la mà d’Òscar Gallego, reforçat enguany amb la preparadora d’orígen xinès Yuan Xiu. 

Sergi Bahí només fa dos anys que practica el tennis taula i era la seva primera participació en uns campionats estatals. La bona progressió durant els últims mesos han estat evidents i se li augura un bon futur en aquest esport. En individuals va caure eliminat a 1/16 de final després de quedar segon en la fase d grups i guanyar la prèvia. Aquest dilluns la junta del CTTO van rebre als joves palistes olotins Sergi Bahí i Arnau Roca per felicitar-los pels bons resultats obtinguts. Aquest proper cap de setmana començarà la segona fase del Torneig intercomarcal, on el CTT Olot lluitarà per aconseguir un lloc destacat. Al final de la primera fase el club local va aconseguir un quart lloc amb la mateixa puntuació que el tercer, i ha demostrat que pot aspirar a tot.