Riudaura Junts presenta un recurs contra l’empresa Teredo Oils

Fracking_recurs_02_482

Fracking_recurs_02_482L’Associació Riudaura Junts contra el Fracking ha presentat un recurs demanant l’extinció del permís per a la investigació d’hidrocarburs anomenat Ripoll que afecta el municipi. El motiu de la presentació de l’esmentat recurs és perquè l’empresa a qui li va ser atorgat el permís, Teredo Oils Limited, no ha lliurat el pla de labors d’investigació, tràmit al que per llei està obligada a atendre en un màxim de 3 mesos després de la concessió del permís, que va ser concedit el 2 d’Octubre de 2012.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta omissió constitueix un incompliment de les condicions de l’atorgament que, segons la legislació vigent provocaria l’anul·lació del permís. Riudaura Junts confia que el recurs pugui prosperar i que les autoritats facin complir la llei a l’empresa Teredo Oils, donant per extingit el permís després de l’incompliment.

Deixa un comentari