Comença a Olot el curs d’ESADE per a alts directius, amb 15 inscrits

esade_cursos_dades

esade_cursos_dadesDijous passat va començar el programa de formació per a alts directius d’empreses, preparat per l’escola de negocis d’ESADE. Les inscripcions han pogut arribar al mínim d’assistència per tal de poder tirar endavant el curs. Hi participen 15 persones, vuit d’ells directors d’àrea, i dels quals 11 són de la Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Només dues dones participen en aquest programa. El Curs per a alts directius ha comptat amb la complicitat de la Fundació d’Estudis Superiors i del Cercle Euram Garrotxa, per facilitar que un programa d’aquestes característiques pogués desenvolupar-se en una ciutat mitjana com Olot, quan normalment tenen lloc a ciutats com Barcelona o Madrid.