El Grup de Promoció del Club Patinatge Artístic Olot guanya el Trofeu Xou Girona

dansatribal-2

dansatribal-2Diumenge el Grup de Promoció del Club Patinatge Artístic Olot va alçar-se com a triomfador del Trofeu Xou Girona que es va dur a terme al Pavelló esportiu de Breda. El grup de Promoció, format per 20 patinadores i 1 patinador, hi va participar amb la coreografia Dansa Tribal, un espectacle que representa una de les principals insígnies de les tribus, la seva dansa i la seva música. Els patinadors del club olotí van firmar una excel·lent actuació, que va agradar al públic i al jurat, que els va dur a la primera posició del podi. En segona posició va quedar el ball “S’escaparan?” del Club Patinatge Celrà, i com a tercer, el ball Revelacions del Cassanenc.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La bona actuació del grup de Promoció del CPA Olot li ha permès classificar-se per la Copa Girona de Grups de Xou, que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de març a Cassà de la Selva. El proper cap de setmana tindrà lloc al Pavelló Olímpic Municipal de Reus el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic de Grups de Xou. El Club Patinatge Artístic Olot hi participarà dissabte en la modalitat de grups de Xou gran, amb la coreografia “No hi ha res impossible”, guanyadora dels campionats de Catalunya i Provincial.