La intensa pluja provoca desbordaments de rius i rieres

pluja_olot_passeig_de_st_roc

pluja_olot_passeig_de_st_rocEl riu Fluvià ha incrementat considerablement el seu cabal durant aquesta passada nit i matinada perquè la pluja no s’ha aturat en cap moment. Aquesta persistència ha provocat que en alguns punts de la ciutat el riu s’hagi desbordat. Això sí, sense provocar cap dany personal ni material. En llocs com el parc Espunya l’aigua cobreix pràcticament tota la zona de lleure i els veïns del voltant s’ho miren amb una certa preocupació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

I és que en les últimes 24 hores algunes estacions meteorològiques, com Meteolot.com, han registrat una acumulació d’aigua que s’acosta als 90 litres per metre quadrat. Protecció Civil i el departament d’Interior demanen a la població que extremi la seguretat sobretot en aquells llocs propers a rius i rieres. Tot i que la intensitat de la pluja ha de minvar durant les properes hores, els cabals dels rius seguiran creixent perquè recolliran l’aigua de les muntanyes.