L’Ajuntament de la Vall d’en Bas atura l’ampliació d’un escorxador per sobrepassar l’alçada permesa

Escorxador_Vall_bas_0

Escorxador_Vall_bas_0L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aturat les obres d’ampliació de Càrniques Vall d’en Bas. L’alçada prevista per al nou escorxador supera l’alçada permesa pel pla parcial d’aquesta zona del municipi, que des del 2010 és zona residencial. Van ser els veïns de la zona els que van alertar de l’incompliment. L’Ajuntament avisa que l’empresa haurà d’adaptar les obres al pla parcial i que no tindrà cap dret a indemnització.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’alçada prevista per al nou escorxador de Càrniques Vall d’en Bas, 17 metres, supera en 4 metres l’alçada permesa pel pla parcial d’aquesta zona del municipi, que des del 2010 és zona residencial. Així ho marquen les bigues que s’han instal·lat per construir l’estructura. L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha aturat les obres. L’Ajuntament avisa que l’empresa haurà d’adaptar les obres al pla parcial i als permisos que havia obtingut de la comissió d’Urbanisme seguint aquests paràmetres, i que no tindrà cap dret a indemnització. Aquest matí, l’alcalde i els responsables de l’empresa s’han reunit per esclarir la situació. Han estat els veïns de la zona residencial els que han alertat de l’incompliment de la normativa urbanística per part de Càrniques Vall d’en Bas. Els responsables de l’empresa es van reunir fa dies amb l’associació de veïns per exposar-los el projecte. Els veïns asseguren que quan van comprar la casa, se’ls va comunicar que l’ampliació de l’escorxador es faria en un altre polígon. L’empresa els ha dit que l’ampliació de l’escorxador serviria per reduir fresses i evitar el pas de camions.

Deixa un comentari