Pau Riba actua aquest divendres a Olot per presentar l’espectacle ‘Rebaibal’

Pau_Riba

Pau_RibaUn dels cantants més coneguts del país pel seu to crític, Pau Riba, actuarà aquest divendres a Olot per presentar el seu nou espectacle ‘Rebaibal’. El concert es farà a la sala El Torín i Riba farà un repàs de la seva carrera musical on no hi faltaran els seus temes més clàssics que l’han convertit en un referent per a totes les generacions. Les entrades anticipades es poden comprar a Can Trincheria, al Teatre Principal o per internet

Pau Riba va néixer a Palma el 1948 i és un artista i escriptor polifacètic reconegut principalment per la seva carrera musical com a cantant. La seva obra, iniciada a finals de la dècada dels 60 i emmarcada dins el moviment de la contracultura, ha tingut un reconeixement relatiu per part de la crítica i una repercussió limitada en el gran públic malgrat el seu segell únic i intransferible d'”artista total” la peça més destacable és el disc doble ‘Dioptria’, que va ser escollit millor disc en català del segle XX per la revista Enderrock.