Els Mossos d’Esquadra demanen extremar les mesures per l’onada de robatoris al Ripollès

mossos_ripoll

mossos_ripollL’onada de robatoris amb força ha arribat al Ripollès. Des de fa dies els Mossos d’Esquadra han vist incrementades les denúncies per aquests casos i demanen als veïns que extremin les mesures de protecció per evitar donar facilitats als lladres.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A les últimes dues setmanes, s’ha produït una onada de robatoris amb força a la comarca del Ripollès. Els mossos desquadra han demanat que s’extremin les mesures de protecció per evitar donar facilitats als possibles lladres. El cap dels mossos desquadra ha confirmat que en les últimes dues setmanes s’han registrat una desena de robatoris amb força a la comarca del Ripollès. Robatoris que sobretot han afectat a segones residències de la Vall de Camprodon i bars d’instal·lacions esportives de la Vall de Ribes. Davant d’aquesta situació, Joan Aloy ha demanat que s’extremin les mesures de protecció per evitar l’accés fàcil a habitatges o locals. Aloy no creu que els individus que cometen aquest tipus de delicte només busquin diners per menjar. Tot i aquest augment sobtat de robatoris amb força, el cap de la policia catalana al Ripollès afirma que el nombre no s’ha disparat respecte l’any passat.