L’Estat obre un procés judicial contra l’ajuntament de Vilablareix per “dir prou”

mascort_vilablareix

mascort_vilablareixHi ha ajuntaments que ja han presentat la documentació que requereix els jutjats per haver donat suport a la Plataforma Diem Prou. Aquest dimecres l’alcalde i els dos portaveus dels grups polítics de l’ajuntament de Vilablareix han acudit als jutjats.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Un dels municipis afectats per aquests processos judicials de lEstat és el de Vilablareix. Avui mateix, lalcalde i els dos portaveus dels grups polítics que hi ha en el ple han acudit als jutjats per presentar la documentació que sol·licita el jutge per donar suport a la Plataforma Diem Prou. Aquest suport es va donar ara fa aproximadament un any amb el suport unànime de tots els regidors. De tota manera, l’alcalde ja ha anunciat que aquestes polítiques del govern espanyol van en contra la ideologia i ho veuen com una pèrdua de temps i de diners. A més, Mascort assegura que aquest document tan sols representa donar suport a una plataforma determinada i que això és tan sols una ideologia. Daquesta manera, Vilablareix ha presentat tota la documentació i resta a l’espera del jutge. Amb això ja es suma a altres municipis amb processos judicials interposats per l’Estat, que arriba a una desena a la demarcació.