Organitzen una xerrada per explicar als empresaris els riscos del fracking

fracking_olot

fracking_olotLa Plataforma Riudaura Junts Aturem el Fracking explicarà als empresaris de la comarca quins riscos suposa per a l’activitat econòmica de la Garrotxa l’ús del fracking. Per aquest motiu han organitzat una xerrada divulgativa sobre aquesta tècnica perforadora destinada a les empreses. Serà avui dijous a partir de les 8 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Institut la Garrotxa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els ponents són la professora de la Universitat de Girona Eva Marguí i el geòleg Llorenç Planagumà. També es donarà a conèixer als empresaris garrotxins quina és la situació actual sobre els permisos concedits per a la investigació i explotació d’hidrocarburs, i com funciona la tècnica que pensen utilitzar per aquests treballs.