Xerigot Formatgeria s’omple per a la degustació del segon formatge del mes

xerigot_formatgeria

xerigot_formatgeriaEl comerç de proximitat busca acostar els productors amb els clients, per tal que aquests últims coneguin de primera mà allò que compren. Per aquest motiu Xerigot Formatgeria va organitzar una degustació sobre el seu formatge recomanat del mes. Hi van assistir vint persones.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per garantir la màxima qualitat d’un producte és important saber quina és la seva procedència. Per aquest motiu alguns comerços organitzen trobades entre els productors i els seus clients. És el cas de Xerigot Formatgeria, que mensualment ofereix una degustació sobre el formatge recomanat del mes, amb els mateixos responsables d’allò que consumeixen. La sala de Xerigot es va omplir el passat dissabte amb l’assistència de vint persones a la degustació del segon formatge del mes, ‘El petitot Cendrat’ de l’empresa Mas Rovira de Sora. 

x