Arrenca el Girocamping, la primera fira de càmpings a Girona

Girocamping

GirocampingLa fira dels càmpings i parcs de vacances ha obert les seves portes avui en la seva primera edició. Trobant-se a comarques gironines el 50% dels càmpings més ben posicionats de tot Europa, en aquesta fira es pretén apropar i donar a conèixer a la nostra població aquesta manera de viatjar.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Presentant-se com una bona oportunitat per a donar a conèixer el sector del càmping, s’ha inaugurat la primera fira de càmpings a Girona. A llistat només un 3% de la població utilitza els càmpings a l’hora d’anar de vacances, una xifra molt baixa si es compara amb altres països europeus on el percentatge és del 22%. A més els càmpings gironins són dels més ben posicionats a Europa, pel que es vol potenciar més aquesta manera de viatjar a la nostra població. Durant la inauguració d’aquesta fira pionera del sector, el delegat del govern a Girona ha destacat la capacitat que tenen els càmpings gironins per a tirar endavant la seva oferta amb iniciatives com aquesta. Girocamping compta amb més de 100 expositors que reproduiran alguns dels espais típics que es poden trobar en un càmping, com són la recepció, els bars, el mini-club i un escenari. També s’hi organitzen activitats pels més petits i es mostraran algunes de les novetats del sector en autocaravanes, bungalous, furgonetes i vans.