L’acusació es queda sola demanant el judici per la mort d’Antonio Tirado

Benet_Salellas_402

Benet_Salellas_402Avui s’ha celebrat la vista pel cas de la mort d’un veí d’Olot, Antonio Tuirado, després que un caporal dels Mossos d’Esquadra li disparés un tret al tòrax, quan aquest, segons els agents va abraonar-se amb un ganivet. El jutjat ja ha finalitzat la instrucció del cas i ara ha de resoldre si es continua amb el procés judicial o l’arxiva. La fiscalia, la defensa del caporal i l’asseguradora de la Generalitat demanen l’arxiu per una excempció completa de legítima defensa. L’acusació, representada per l’advocat Benet Salellas, demanarà la imputació del mosso per homicidi dolós amb algun tipus d’atenuant per la situació de defensa.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A un quart d’Onze, el fiscal i l’advocat de l’acusació, Benet Salellas, arribaven als Jutjats d’Olot. Ja ha finalitzat la instrucció del cas per la mort d’Antonio Tirado després de ser disparat per un caporal dels Mossos d’Esquadra a casa seva el març de l’any passat, quan Tirado, segons els agents, va abraonar-s’hi amb un ganivet. Benet Salellas demanarà la imputació del caporal per homicidi dolós amb algun tipus d’atenuant per la situació de defensa. Segons el lletrat, l’agent va actuar de forma proporcionada perquè Tirado no estava armat amb cap arma de foc en el moment dels fets. L’acusació es quedarà sola demanant el judici contra el caporal dels mossos d’esquadra. Demana un judici amb tribunal popular per esclarir els fets. Segons Salellas, aquest hauria de ser el curs normal d’un cas complex en què només es compta amb el testimoni del cos de Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari