L’Olotx2 va ocupar el 90% dels allotjaments i es van servir 7.000 menús, el doble del previst

olotx2_restaurant

olotx2_restaurantEls allotjaments d’Olot es van omplir gairebé al 100% durant la campanya de l’Olotx2, així com els restaurants, que van doblar la seva previsió d’àpats servits. La valoració que es fa per part de l’Ajuntament de l’Olotx2 és molt positiva, ja que va omplir la ciutat de visitants i va animar a la gent a sortir pels comerços olotins.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament d’Olot fa una molt bona valoració de la campanya Olotx2, que va tenir lloc el passat dissabte. Les dades recollides permeten constatar que la ciutat es va omplir de gent, com és la xifra de la ocupació en allotjaments, que ratlla el 100% el dissabte, i de mitjana de tot el cap de setmana es situa pels volts del 90%. Pel que fa als restaurants, l’Olotx2 va doblar les perspectives. Es van acabar servint 7.000 àpats, quan se n’havien previst 3.000. La meitat dels àpats es servien a persones de fora de la Garrotxa. Per tant l’Olotx2 va atraure molta gent a la ciutat, com demostra l’afluència a les oficines de turisme (un 76% més de l’habitual) i als pàrquings de pagament (un 35% més). Ara l’Ajuntament d’Olot valorarà la campanya amb els comerços i allotjaments, per tal de plantejar una nova edició de l’Olotx2.