Wizz Air anuncia una nova ruta entre Girona i Bucarest pel juny

wiz_air

wiz_airACN.- La companyia Wizz Air ha anunciat aquest divendres una nova ruta entre Girona i Bucarest a partir del pròxim 4 de juny. Amb aquesta ja són dues les destinacions europees que s’uneixen en vols directes amb Girona de l’aerolínia Wizz Air, després del vol entre la capital gironina i Kiev. La nova ruta operarà dues vegades per setmana, els dimarts i dissabtes, amb sortida des de Girona a les 14:25 i des de Bucarest a les 11:40. Les previsions apunten que la nova ruta l’utilitzaran unes 30.000 persones durant el seu primer any d’inauguració. Els bitllets costen 27,99 euros l’anada i 37,99, la tornada.

Aquesta nova destinació de Wizz Air des de Girona completa l’oferta que l’aerolínia ofereix des de diferents ciutats de l’Estat a diversos països europeus. Wizz Air vola a l’estat espanyol des Barcelona, Girona, Madrid, Zaragoza, Màlaga, Alacant, València i Palma a diferents ciutats d’Hongria, Bulgària, Romania, Polònia, Ucraïna, República Txeca i Lituània. 

“Confiem a atreure més passatgers perquè visitin les comarques de Girona i la seva espectacular Costa Brava”, ha assenyalat el director de comunicacions corporatives de Wizz Air, Daniel de Carvalho. “La nova ruta juntament amb les tarifes baixes són una bona notícia per la indústria turística de Girona”, ha sentenciat.