El Club Bàsquet Garrotxa perd contra l’EA Mingella de Badalona (62-80)

CB_Garrotxa_30757

CB_Garrotxa_30757En Bàsquet, aquest dissabte el Minguella de Badalona, que es troba als primers llocs de la categoria de Primera Catalana masculina, ha guanyat al Club Bàsquet Garrotxa a domicili, per 62 a 80. Les expectatives del Garrotxa, que es troba en una mala ratxa esportiva, són en l’actualitat mantenir la categoria, si pot ser, d’una mamera còmoda.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Minguella va sortir a la primera part poc concentrat i en pocs segons el Garrotxa va aconseguir 10 punts. L’equip local va dominar la primera part. A la segona part, l’equip visitant va saber-se quadrar millor en defensa i va poder dominar el partit fins al final de la tercera part, quan el Garrotxa va reaccionar i va saber rebaixar la distància en el marcador, tot i que va acabar perdent de 18. 

Deixa un comentari