ElMini, a un pas de ser el festival d’hivern de referència després de l’èxit de públic registrat en l’última edició

Maika_Makovski_49083

Maika_Makovski_49083El festival de butxaca d’Olot, ElMini, ha conclós amb molt bon sabor de boca, i és que tots els concerts proposats han gaudit de gairebé un 100% de les localitats venudes. Fa molt poc que va néixer, però El Mini ja es troba a un pas de ser el festival de referència dels mesos d’hivern.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Maika Makovski va ser el punt cluminant de la programació del festival ElMini 2012. Amb les entrades exhaurides i l’ambient íntim que li va proporcionar l’escenari de l’Orfeó Popular Olotí, la cantautora mallorquina va actuar sola, amb l’única companyia del piano i la guitarra. Makovski va presentar cançons noves i també va rescatar temes dels seus inicis, cançons en acústic que van fer les delícies del públic assistent. ElMini treballa per ser la referència dels festivals musicals d’hivern. A la seva segona edició, el festival olotí ha aconseguit emplenar tots els concerts programats durant dos caps de setmana. A banda de Maika Makovski, al festival han actuat músics com Pau Riba o el grup local Damià Arròs i la Banda Apart, que van aconseguir una fabulosa crítica del públic assitent a la sala el Torin divendres a la nit. També han actuat Joanna Serrat o Joan Colomo, que va liderar el cap de setmana passat ElMinimini, una subprogramació per a tota la família que va també va resultar ser un èxit de públic i de crítica.

Deixa un comentari