El Petit Infinit Musical s’estrena a Olot amb el teatre ple

petit_infinit_musical

petit_infinit_musicalJa s’ha estrenat el ‘Petit Infinit Musical’, un espectacle ideat des de la Garrotxa, de mans de l’Associació CreaTre. El Teatre Principal es va omplir de gom a gom per veure la primera representació del Petit Infinit, un musical situat als anys 80 en un bar de varietats, on es reflecteix la duresa del món de les arts escèniques.

Fes clic aquí per veure la notícia l’OTV a la carta

L’expectació era màxima per veure les peripècies del bar ‘El Petit Infinit Musical’, on el món de l’espectacle es barreja amb l’amor, els enganys i la malícia. El musical ‘el Petit Infinit’ és una obra creada des de la Garrotxa, de mans de la companyia CreaTre, i que compta amb nombrosos actors de la comarca que treballen en aquest camp. L’espectacle va deixar bones sensacions tant al públic com als integrants d’aquesta producció. Situat als anys 80, el musical ha rebut l’assessorament de l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin de Barcelona. Davant l’èxit de la representació –des de fa un mes i mig ja no quedaven entrades-, és probable que es repeteixi la funció.